My Style Rocks: «Έπιασε» και μονοψήφια η τηλεθέαση του Gala της Κυριακής

Το μεσημέρι της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρακολουθήσαμε το Gala του My Style Rocks, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ελληνική παράδοση.

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε εννιά κοπέλες που εμπνεύστηκαν από στοιχεία του παρελθόντος και δημιούργησαν ξεχωριστές εμφανίσεις, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ. 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά, κλήθηκαν να ανακαλύψουν και πάλι την εμφάνιση που έκανε τη διαφορά.

Νικήτρια του Gala στέφθηκε για δεύτερη φορά η Σοφία Σπίνουλα, η οποία κέρδισε τα πιο θετικά σχόλια από κριτές και διαγωνιζόμενες αλλά και το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Δυστυχώς, η Κορίνα Αδραμιτίδου δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το My Style Rocks, ξαφνιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό, μιας και από πολλούς είχε θεωρηθεί το μεγάλο φαβορί του reality μόδας. 

Τι τηλεθέαση σημείωσε, όμως, το Gala του My Style Rocks;

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις της Nielsen, το reality μόδας έκανε 13,2% στο γενικό σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό. Στα τρία πρώτα τέταρτα, το ριάλιτι μόδας έκανε μονοψήφια στο δυναμικό κοινό.

Read More

And More