My Style Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης δίκασαν την Emilia – «Δεν ασχολήθηκες καν»

Η Δευτέρα στο My Style Rocks έχει μία αποστολή καθώς οι εμφανίσεις θα πρέπει να σχεδιαστούν έχοντας ως όριο στο budget τα 100 ευρώ! Μάλιστα, οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να προσκομίσουν και… αποδείξεις για τα ρούχα που φορούν.

Η Emilia Vodos ντύθηκε για να πάει το σκυλάκι της σε καλλιστεία, ωστόσο η ίδια δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεώρησαν πως η Emilia δεν έδειξε και ιδιαίτερο ζήλο στη σημερινή της εμφάνιση.

 

«Η αλήθεια είναι ότι το look δεν είναι ολοκληρωμένο. Είναι πολύ λιτό και με ενοχλεί σε όλα τα looks σήμερα. Ήταν μια ευκαιρία για σένα ότι μπορείς να φτιάξεις ένα look και με λίγα χρήματα. Δεν απογείωσες το look σου. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο» τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε στην Emilia: «Σήμερα βλέπω ότι δεν έχεις ψάξει καθόλου το concept, δεν ασχολήθηκες καν. Σου περίσσεψαν 25 ευρώ. Έκανες διάλειμμα και πήγες να φας με τα ρέστα; Άρα καταλήγουμε ότι δεν δούλεψες το look σου. Έχω μείνει άναυδη».

«Δεν ήξερα τι άλλο να πάρω» απάντησε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Read More

And More