My Style Rocks: Η παίκτρια που αποχώρησε – Η σημαντική ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Ωραίες ιδέες, χειροποίητες δημιουργίες και μια multi culti παρέλαση παρακολουθήσαμε στο αποψινό My Style Rocks με το Gala αφιέρωμα στην Eurovision. Η Ουκρανία, η Σουηδία, η Αυστρία, η Τουρκία και η Μολδαβία γίνονται πηγή έμπνευσης για τις διαγωνιζόμενες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης εκτιμούν την πρωτοτυπία σίγουρα όμως έχουν υψηλές απαιτήσεις από τις διαγωνιζόμενες που έχουν αποδείξει πως έχουν δυνατότητες.

Η παίκτρια που δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και αποχώρησε οριστικά από το My Style Rocks είναι η Χαρά!

«Σας ευχαριστώ και χάρηκα πολύ για τη συμμετοχή μου. Πέρασα πολύ ωραία και θεωρώ ότι από το λίγο που γνώρισα τα κορίτσια κατάλαβα ότι καθεμία έχει τα δικά της καλά στοιχεία, καμία δεν είναι κακός άνθρωπος. Αυτό κρατάω εγώ», ανέφερε η Χαρά αποχαιρετώντας τις συμπαίκτριές της και το πλατό του My Style Rocks.

 

Λίγο πριν από το τέλος του επεισοδίου, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση για τη συνέχεια του My Style Rocks.

«Τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια; Στο νέο επεισόδιο ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα για το My Style Rocks. Οπότε θα μπει μια καινούργια παίκτρια, η οποία θα είναι η τελευταία που εισβάλλει στο παιχνίδι για αυτή τη σεζόν. Μετά, κυρίες μου, οδεύουμε πραγματικά στον τελικό» ανέφερε η παρουσιάστρια.

 

Read More

And More