My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Φορτούνη μπροστά στους κριτές (video)

Η Κάτια Φορτούνη έκανε την πασαρέλα της στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks και αφού παρουσίασε τις στυλιστικές της επιλογές στο τηλεοπτικό κοινό, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ωστόσο, λίγο πριν την κρίνουν για τη σημερινή της εμφάνιση, η νεαρή διαγωνιζόμενη πήρε τον λόγο και μίλησε για κάποια συμπαίκτριά της, η οποία την κατηγόρησε ότι έχει στυλίστα. Τότε δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Να σας πω κάτι για χθες; Αχ είμαι λίγο αγχωμένη. Δεν πιστεύω ότι κάποια κοπέλα είπε ότι έχω στυλίστα. Νομίζω τα πάμε πολύ καλά και νομίζω ότι όποια ήθελε να μου πει κάτι, μου το έχει πει μπροστά μου. Το πιστεύετε εσείς όμως;», είπε η Κάτια Φουρτούνη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Χαίρομαι πολύ για αυτό. Εγώ σου είπα ότι μια κοπέλα είπε στην παραγωγή ότι έχεις στιλίστα. Αφού εσύ δεν το πιστεύεις, εγώ τι να πω; Δεν σε γνωρίζω για να πιστεύω κάτι. Η σχέση που έχουμε είναι αυτή κριτή –διαγωνιζόμενου. Δηλαδή ότι βλέπουν οι τηλεθεατές σε ένα πλατό, το τι κάνετε έξω από το πλατό είναι κάτι που δεν γνωρίζω», της απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Read More

And More