My Style Rocks: «Λύγισε» και αποχώρησε από το πλατό η Βασιλική – «Θέλω να φύγω, δεν μπορώ άλλο»

Με εντάσεις τελείωσε και το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με τις διαγωνιζόμενες κάθε μέρα που περνά, να γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικές.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η κουβέντα ανάμεσα στους κριτές και την Emilia Vodos, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως θα δεν θα δώσει ξανά σημασία στις κόντρες με τα υπόλοιπα κορίτσια, κοιτώντας μόνο την δικιά της επίδοση.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως δεν κράτησε την υπόσχεσή της, με τον Δημήτρη Σκουλό να την ρωτά γιατί μπήκε ξανά σε αυτή τη διαδικασία. 

Εκείνη τη στιγμή τον λόγο πήρε η Βασιλική, η οποία αναφέρθηκε στις δύο κλίκες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στα κορίτσια, ενώ τόνισε πως δεν αντέχει άλλο σε αυτό το κλίμα και έτσι θα ήθελα να αποχωρήσει. 

Η διαγωνιζόμενη μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν εδώ πέρα, δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να κάνω το θέατρο του παραλόγου». 

Αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να περπατά εκτός του πλατό.

Η κίνησή της προκάλεσε αντιδράσεις, με την Κατερίνα Καραβάτου να ενοχλείται έντονα και να την καλεί να επιστρέψει στη θέση της. «Βασιλική σε παρακαλώ πολύ κάτσε στη θέση σου» είπε η παρουσιάστρια.

Read More

And More