My Style Rocks: Ο Μηνάς Αηδόνης έκανε την πρώτη του πασαρέλα στο show μόδας! Είχε λάβει συμμετοχή και στο GNTM (vid)

Κοσμοϊστορικές αλλαγές ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη στην έναρξη του σημερινού My Style Rocks. Για πρώτη φορά στο show μόδας πρόκειται να διαγωνιστούν και άντρες και το απόγευμα της Δευτέρας μπήκε στο MSR ο πρώτος άντρας διαγωνιζόμενος. Ο Μηνάς Αηδόνης έχει ένα δικό του εκκεντρικό style και λατρεύει να ντύνεται με ρούχα από διάσημους οίκους μόδας, ενώ οι κολλητές του είναι η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσαρη.

Ο Μηνάς Αηδόνης είναι fashion blogger. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling. Ασχολείται με το modeling και τις δημόσιες σχέσεις σε διάφορα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός άντρας έκανε την πρώτη του πασαρέλα στο My Style Rocks και δέχτηκε αρκετά θετικά σχόλια τόσο από τα κορίτσια όσο και από τους κριτές.

Δες το βίντεο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος άντρας που μπαίνει στο My Style Rocks και θέλω να δηλώσω σε όλα τα κορίτσια πως δεν φοβάμαι τίποτα και καμιά. Έχω σκοπό να περπατάω στη πασαρέλα του My Style Rocks για πολύ καιρό. Θέλω πολύ να φτάσω στο τελικό και να διεκδικήσω τη νίκη γιατί το αξίζω. Κορίτσια, φέτος το My Style Rocks είναι ανδρική υπόθεση”, δηλώνει ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Μηνάς Αηδόνης είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στις auditions του τρίτου κύκλου του GNTM. Ο χαρακτήρας του και το πάθος του με τη μόδα ενθουσίασε την κριτική επιτροπή, ωστόσο δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση και τον “έκοψαν”. (Δες εδώ την audition του Μηνά στο GNTM)

Read More

And More