My Style Rocks: Ποια είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο show; Η πρώτη της πασαρέλα (video)

Δευτέρα σήμερα και στο My Style Rocks έχουμε νέες αφίξεις! Στον τέταρτο και ανατρεπτικό κύκλο του show μόδας στον ΣΚΑΪ, βλέπουμε για πρώτη φορά και αγόρια να διαγωνίζονται μαζί με τα κορίτσια και να μας δείχνουν το προσωπικό τους στυλ. Το απόγευμα της Δευτέρας, είδαμε τη νέα παίκτρια να κάνει πασαρέλα στο My Style Rocks! Ο λόγος για την Σουζάνα Ζώη, η οποία είναι 23 ετών και κατάγεται από την Αθήνα.

Η Σουζάνα σπουδάζει Εσωτερική Αρχιτεκτονική Design και Διακόσμηση, ενώ παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε εταιρεία. Η σχέση που έχει με την μόδα, όπως λέει, είναι πολύ καλή. Της αρέσουν τα ιδιαίτερα υφάσματα, τα κοσμήματα και φροντίζει πάντα να περιποιείται τον εαυτό της.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο MSR, ευελπιστεί να μάθει περισσότερα για τη μόδα παίρνοντας συμβουλές από έμπειρα άτομα σε αυτόν τον χώρο. Της αρέσει αρκετά το boho στιλ, ωστόσο, βαριέται εύκολα, οπότε μπορεί κάποια στιγμή να πειραματιστεί και με άλλα. Της φαίνεται πολύ ενδιαφέρον που πλέον υπάρχουν άντρες στον διαγωνισμό. Δεν φοβάται την κριτική, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από ανθρώπους που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις και στόχο έχουν να της δώσουν ένα ερέθισμα για να γίνει καλύτερη.

Δες την πρώτη της πασαρέλα:

Read More

And More