My Style Rocks – Στέλιος Κουδουνάρης: «Πετάμε το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού για να κάνουμε εντύπωση;»

Τη νέα της εμφάνιση έκανε στο πλατό του My Style Rocks η Ρέινα η οποία παρουσίασε το  look το οποίο θα επέλεγε για να βρεθεί σε ένα event με φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού.

Η ενδυματολογική επιλογή δεν εντυπωσίασε καθόλου στον Στέλιο Κουδουνάρη, o οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του απέναντι στη διαγωνιζόμενη η οποία στο παρελθόν είχε ξαναφορέσει τα ίδια ρούχα.

«Δεν βλέπω την Ρέινα, δεν βλέπω καμία Βραζιλιάνα. Δεν θέλω ρόλους, αλλιώς θα πηγαίναμε σε άλλα παιχνίδια να ντύνεστε διάφορους ρόλους και προσωπικότητες και να λέω κι εγώ ότι είμαι όποιος ξυπνήσω. Εγώ θέλω να βλέπω την Ρέινα και να την βλέπω να εξελίσσεται. Να σας βλέπω να πηγαίνετε σε κανονικά μέρη», ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Και σχολίασε με αφορμή το concept της εμφάνισής της: «Τα φιλιά μας στην Τζένη Μπαλατσινού! Έχει καμία έκθεση να πάμε κι εμείς; Ούτε υπάρχει αυτό το event. Απλά πετάμε το όνομα ενός ανθρώπου για ποιον λόγο; Για να κάνουμε εντύπωση;» είπε εκνευρισμένος ο κριτής του My Style Rocks για το όνομα που χρησιμοποίησε η παίκτρια σε σχέση με την εμφάνισή της.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Read More

And More