My Style Rocks: Τα πρόσωπα που δοκιμάστηκαν στην κριτική επιτροπή και ο επικρατέστερος διαγωνισμός

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τα πρόσωπα που πιθανώς να δούμε στην κριτική επιτροπή του Μy Style Rocks.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα στο zappIT, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε το μεγάλο δοκιμαστικό για το My Style Rocks, σε μια προσπάθεια να βρεθεί επιτέλους ο καταλληλότερος συνδυασμός των προσώπων που θα καθίσουν στις καρέκλες των κριτών. Σε αυτό συμμετείχαν οι: Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Λάκης Γαβαλάς, Άγγελος Μπράτης, Στέλιος Κουδουνάρης.

Όπως αναφέρεται, δοκιμάστηκαν συνδυασμοί των προαναφερθέντων και κάποιοι από αυτούς άφησαν καλύτερες εντυπώσεις. Για παράδειγμα, στις τρεις καρέκλες κάθισαν οι: Μπράτης, Μαζαρί, Σκουλός, ενώ σε επόμενο δοκιμαστικό τη θέση του Δημήτρης Σκουλού πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε πως ο συνδυασμός που άρεσε περισσότερο ήταν: Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Λάκης Γαβαλάς. Μάλιστα, η Ζενεβιέβ αναδεικνύεται ως το κεντρικό πρόσωπο, καθώς το κανάλι την θέλει πολύ και όπως μαθαίνουμε το έδειξε και με… έμπρακτο τρόπο.

Στην παρουσίαση ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και πλέον αναμένουμε την τελική απόφαση του σταθμού.

Read More

And More