My Style Rocks: Χαλασμός στο πλατό – «Ντροπή σας» Αποχώρησαν Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός

Η νέα εμφάνιση της Χριστιάννας στο πλατό του My Style Rocks απογοήτευσε τους κριτές οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις για τις βαθμολογίες που τις έδωσαν οι συμπαίκτριές της για το look το οποίο δεν άξιζε κάτι παραπάνω από μονάδα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν πίστευε στις βαθμολογίες των κοριτσιών ξεσπώντας για την στάση τους στο παιχνίδι.

«Ντροπή σας σε όλες. Και σε σένα που είσαι εδώ μπροστά  και μας κοροϊδεύεις. Πιστεύεις ότι εμείς έχουμε χρόνο να ακούμε αυτές τις βλακείες; Πες μου αλήθεια τώρα.  Έρχεσαι μετά από τόσα επεισόδια έτσι και μας ειρωνεύεσαι; Για ποιον λόγο; Και σου βάλανε και όλες 2; Μας τρολάρετε όλες μαζί», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Εγώ φεύγω, πάω να πιώ έναν καφέ και όταν τελειώσει το θέατρο του παραλόγου πείτε μου να έρθω», είπε φεύγοντας από το πλατό ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ακολούθησε το ξέσπασμα του Δημήτρη Σκουλού: «Προσωπικά σε εμένα τα κορίτσια δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να με ρωτάνε γιατί βάζω αυτόν τον βαθμό. Θα εξηγώ γιατί είναι η δουλειά μου, θα πρέπει να εξηγώ πώς να βελτιώσετε το look. Αυτό είναι τρολάρισμα, δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται ή είναι τυφλές; Προσβάλλει εμάς, φτάνει, έλεος», είπε αποχωρώντας από το πλατό.

Λίγα λεπτά μετά, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης επέστρεψαν στο πλατό συνεχίζοντας με τις βαθμολογίες των υπόλοιπων κοριτσιών.

Read More

And More