Στο T-live

Naya για καβγά Snik – Light στα Mad VMA 2022: «Είδα την Έλενα Παπαρίζου να τρέχει να γλιτώσει – Κι εγώ θα φοβόμουν»

Η τραγουδίστρια Naya μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live το μεσημέρι της Παρασκευής 24/6 για τον άγριο καβγά του Snik και του Light στα MAD VMA 2022.

«Έχω συμμετάσχει τέσσερις φορές στα βραβεία MAD και ξέρω ότι είναι μια δουλειά πολλών μηνών τόσο για την παραγωγή όσο και για τους καλλιτέχνες. Όσες φορές έχουμε δει τα βραβεία, δεν έχουν υπάρξει ποτέ τέτοια γεγονότα. Ξεκίνησα από το κόκκινο χαλί όπου όλα ήταν άψογα και στη συνέχεια μπήκα στο στάδιο για να παρακολουθήσω τη συνέχεια της βραδιάς και πραγματικά είδα ένα stage τεράστιο που με εντυπωσίασε» ανέφερε αρχικά η Naya και συνέχισε περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη.

«Στο act της Τάμτα, είδαμε να γίνεται μια συμπλοκή. Δε καταλάβαμε στην αρχή τι ακριβώς συνέβη. Στη συνέχεια είδαμε τον Light και τον Snik να τσακώνονται, όχι ακριβώς τους δυο τους, αλλά τους δυο τους συνοδούς τους περισσότερο. Επιτέθηκαν στον Light αρχικά και οι άνθρωποι της παραγωγής προσπάθησαν να τους απομακρύνουν.

Τους απομάκρυναν και όπως έφτιαχναν τις καρέκλες για να ξανακαθίσουν οι καλλιτέχνες, βάλανε μέσα πάλι κάποιους τράπερς χωρίς συνοδούς. Είχε κάτσει και ο Snik με την κοπέλα του και βλέπουμε τον Light να μπαίνει ήρεμος. Με το που πλησιάζει τον Snik, αρχίζει να τον γρονθοκοπεί και να γίνεται μια τεράστια συμπλοκή» είπε η Naya.

Σχετικά με το πως αισθάνθηκε η ίδια με όλο αυτό που συνέβη είπε: «Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, μεγάλη λύπη… Είναι πολύ λυπηρό καλλιτέχνες να στηρίζουν βία… Φανταστείτε πόσο άσχημα μπορεί να ένιωσαν οι καλλιτέχνες που ήταν δίπλα. Είδα την κυρία Παπαρίζου με τα μάτια μου να τρέχει για να σωθεί»

Read More

And More