Night Out: Πρεμιέρα με την Σμαράγδα Καρύδη θα κάνει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και το «Night Out» έρχονται την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 23:40, στο MEGA. Πρώτη καλεσμένη στο μοναδικό on the road night show της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Όλα ξεκινούν στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του «Night Out», στο οποίο η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια περνά από «ανάκριση» και απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

Η πρώτη στάση φέρνει τη Σμαράγδα Καρύδη αντιμέτωπη με την πρόκληση του ice skating! Θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει με τις φιγούρες της στον πάγο; Στη συνέχεια, η καλεσμένη παίζει «θάρρος ή αλήθεια» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και κάνει μια απολαυστική τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Επίσης, ένα αγαπημένο της πρόσωπο εμφανίζεται απροειδοποίητα και την ξαφνιάζει ευχάριστα. Στο κέντρο της Αθήνας, μια ακόμα έκπληξη περιμένει τη Σμαράγδα Καρύδη, καθώς μια κατσίκα «εισβάλλει» στο «Night Out» και εκείνη προσπαθεί να την αρμέξει.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με μια αφιλτράριστη συζήτηση ανάμεσα στη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out Restaurant».

Read More

And More