O Μάξιμος Μουμούρης για τις κόρες του: «Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση που πρέπει να βρεθεί η λύση του»

Ο Μάξιμος Μουμούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» όπου και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, «Γη της Ελιάς», αλλά και τον γάμο του με την Νάντια Γιαννακοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες.

Σχετικά με τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται ο ήρωας που υποδύεται λόγω του παρελθόντος του, ο Μάξιμος Μουμούρης ανέφερε: «Νομίζω ότι ήταν μία φυσική συνέχεια όταν ο “Κωνσταντίνος” έχει έναν τέτοιο πρότερο βίο.

Κάποια στιγμή το παρελθόν “ζητάει τα ρέστα”. Είναι φυσιολογικό να τον ενοχλήσουν οι προηγούμενες αμαρτίες του, αλλά φαντάζομαι εντέχνως και με ορθό τρόπο κάτι θα συμβεί. Θα μάθει ο “Κωνσταντίνος” ποιος στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Υπάρχει επίσης κι ένας κομβικός ήρωας που θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα μου που είναι όμως και δικό του πρόβλημα», είπε για τις εξελίξεις στη σειράς του Mega.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για τη για τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου – βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και τις τρεις κόρες τους.

«Η ζωή με τέσσερις γυναίκες μέσα στο σπίτι είναι χωρίς καμία στιγμή βαρεμάρας. Είναι μία καθημερινότητα απαιτητική, αλλά είναι όμορφη και ζωογόνα», σχολίασε για την καθημερινότητά του.

Σχετικά με τις δύο μεγάλες κόρες του οι οποίες βρίσκονται στην εφηβεία: «Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μία κατάσταση που πρέπει να βρεθεί η λύση του», ανέφερε ο Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega. 

Read More

And More