O Μάνος Καζαμίας στο The 2Night Show: “Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας απλόχερος άνθρωπος” (video)

Όσοι είναι λάτρεις του θεάτρου, σίγουρα γνωρίζουν τον ταλαντούχο ηθοποιό, Μάνο Καζαμία. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ANT1 «Παρουσιάστε» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο The 2night Show και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο αλλά και τον πρώτο του μεγάλο ρόλο στην τηλεόραση. Μάλιστα, ο Μάνος Καζαμίας είχε κάνει και ένα πέρασμα και από τις Άγριες Μέλισσες.

“Έχω ξετρελαθεί με τον ρόλο. Είμαι ερωτευμένος. Η συνεργασία είναι καταπληκτική. Πρώτη φορά κάνω μεγάλο ρόλο στην τηλεόραση. Πηγαίνει πολύ καλά, όσο προχωράει στρώνει. Περνάω τέλεια στα γυρίσματα. Το κλίμα είναι φοβερό. Στην αρχή με τον κ. Μπέζο είχα πάθει ένα σοκ… Και μετά ξαφνικά έγιναν όλα τέλεια. Είναι απλόχερος άνθρωπος” ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ο Μάνος Καζαμίας αποκάλυψε, επίσης, πως δεν έχει παντρευτεί ποτέ αλλά θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά κάποια στιγμή στη ζωή του. “Θέλω να έχω συνένοχο στη ζωή μου. Να είμαστε μαζί σε όλα. Να κάνουμε και τη διαολιά μας. Είχα σχέση αλλά αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. It’s ok!”.

Read More

And More