Secret Song: Η Ηρώ Λούπη έκανε έκπληξη στη Μαριάννα Τουμασάτου με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν μία από τους λαμπερούς καλεσμένους στο πλατό της εκπομπής «Secret Song» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Η αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να διαχειριστεί συναισθηματικά την έκπληξη που ετοίμασε για εκείνην η καλή της φίλη, Πέγκυ Ζήνα.

Αυτή δεν ήταν άλλη από το αγαπημένο της τραγούδι, «Hotel Callifornia» το οποίο και ερμήνευσε η λαϊκή τραγουδίστρια για να συγκινήσει ιδιαίτερα την Μαριάννα Τουμασάτου. Από τις πρώτες κιόλας νότες, μόλις είδε και άκουσε την Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή, η ηθοποιός βούρκωσε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Την όμορφη αυτή έκπληξη, όμως, ήρθε να συμπληρώσει η απρόσμενη είσοδος που έκανε η καλή της φίλη, Υρώ Λούπη στη σκηνή του Secret Song.

Η γνωστή ηθοποιός την χάιδεψε αρχικά από πίσω με την Μαριάννα Τουμασάτου να ξαφνιάζεται. Στη συνέχεια η Ηρώ έδωσε στην κολλητή της ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

 

«Ευχαριστώ πολύ! Ήταν φανταστικό. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάω από πολύ μικρή, από το λύκειο και έχω απαιτήσει, όταν θα «ταξιδεύω», να το βάλουν» ανέφερε συγκινημένη η Μαριάννα Τουμασάτου.

Read More

And More