Stan: Η σπάνια δημόσια εξομολόγηση για τη σύζυγό του – «Με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πάρα πολλά πράγματα»

Στο podcast του Fipster βρέθηκε καλεσμένος ο Stan. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο τον έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές του η σύζυγός του, και αποκάλυψε ποια είναι τα δικά του όρια σε μια σχέση.

«Έχω τη σύζυγό μου που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσω πάρα πολλά πράγματα, και τον εαυτό μου. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις εκεί έναν άνθρωπο για σένα να σε στηρίζει στην πιο δύσκολη και σκοτεινή στιγμή, τη μέρα που τον χρειάζεσαι να είναι εκεί να σου πει, “οκ, ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά πάμε παρακάτω, θα το παλέψουμε”» είπε ο Stan.

«Το να “παίζεις” με τα μάτια είναι κέρατο. Για μένα, αυτά είναι τα όριά μου σαν άνθρωπος. Έχει τελειώσει η σχέση για μένα. Βλέπεις από μια κρυφή κάμερα τον σύντροφό σου να φλερτάρει, νιώθεις απαίσια, αυτός ο άνθρωπος γιατί να σε υποβάλλει σε κάτι τέτοιο; Αν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, σημαίνει ότι δε θα έκανες ποτέ κάτι – αν μετράει αυτός ο άνθρωπος για σένα – που δε θα ήθελες να σου κάνει» πρόσθεσε. 

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Ετικέτες

Read More

And More