Style Me Up: Η 23χρονη Σύβιλλα είδε τον εαυτό της όπως ποτέ ξανά με τη βοήθεια της Υβόννης Μπόσνιακ! (video)

 

Την τελευταία «μεταμόρφωση» της εβδομάδας στο «Style Me Up» ανέλαβε η Υβόννη Μπόσνιακ. Η δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας βοήθησε την Κρητικιά Σιβύλλα να ανακαλύψει το στιλ της και να δει τον εαυτό της στην καλύτερη εκδοχή του.

Η 23χρονη, που ασχολείται επαγγελματικά με το μακιγιάζ, πειραματίζεται και σε αυτή τη φάση της ζωής της έχει αποφασίσει ότι θέλει να ζήσει τη δεκαετία του ‘80.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε η μέντοράς της, αλλά είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα για εκείνη. Της έβγαλε το κοντό εφαρμοστό φόρεμα που φορούσε, αλλάζει τα 80’ς μαλλιά της με τη βοήθεια του Τρύφωνα Σαμαρά και δημιουργεί μια εικόνα εντελώς διαφορετική!

Τη στιγμή της αποκάλυψης, η Σύβιλλα έμεινε άφωνη με το androgynous look της, ενώ στη συνέχεια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την ανανεωμένη και πολύ stylish εμφάνισή της.

Aξίζει να σημειώσουμε πως το Style me Up με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου συνεχίζει να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Χαρακτηριστικό είναι πως στο επεισόδιο της Παρασκευής έφτασε σε τέταρτο στο νεανικό κοινό στο 15,1%, ενώ στο γενικό σύνολο στο 11,4%.

Read More

And More