Style Me Up: Η συγκλονιστική ιστορία της Βάσιας που συγκίνησε τη Μαρία Μπακοδήμου (video)

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγη ώρα το νέο show ομορφιάς του Open με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου που στόχο έχει να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους να βελτιώσουν το στυλ και την εμφάνισή τους. Στη διαδικασία μεταμόρφωσης θα συμβάλλουν οι τρεις κριτές, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιάννης Λάσκος και Υβόννη Μπόσνιακ καθώς και ο beauty expert Τρύφωνας Σαμαράς.

Μία από τους συμμετέχοντες που βρέθηκαν στην πασαρέλα του Stryle Me Up είναι η Βάσια που κατάφερε να συγκλονίσει τους πάντες με την ιστορία της.

Συγκεκριμένα η 29χρονη Βάσια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λεμφώματα, ένα είδος καρκίνου. Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπισε η ίδια το γεγονός αλλά και ο σύζυγός με το παιδί τους. Μάλιστα η Βάσια αποκάλυψε πως το νόσημά της έχει γίνει επιθετικό προς τις χημειοθεραπείες και περιμένει να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών όταν βρεθεί κάποιο συμβατό μόσχευμα.

Mεσα από το παιχνίδι η Βάσια θέλει να μπορέσει να γίνει και πάλι η γυναίκα που γνώρισε ο σύζυγός της για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να του ανταποδώσει τη στήριξη.

Read More

And More