Super Makeover: “Η μητέρα μου είχε καρκίνο και μεγάλωσα στο Χαμόγελο του Παιδιού”

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση και έκανε πρεμιέρα με το Super Makeover! Η λαμπερή παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της, θα υποδέχεται καθημερινά στις 17.00 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ δυο πρόσωπα που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τη ζωή τους και την εμφάνισή τους.

Ο νεαρός Στέφανος ήρθε στο Super Makeover, με σκοπό να αλλάξει την εμφάνισή του και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του! Όταν κάθισε στον καναπέ, ο 24χρονος ψήστης από την Αμαλιάδα συγκίνησε την Δούκισσα Νομικού και τους συνεργάτες της με την ιστορία της ζωής του. 

 

Ο Στέφανος μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού από το 2002, όταν η άρρωστη μητέρα του τον άφησε εκεί, καθώς γνώριζε ότι δεν της απομένει πολύς χρόνος για να ζήσει… “Μεγάλωσα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η μητέρα μου είχε καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Μου έσωσε τη ζωή. Ο μπαμπάς μου είχε ήδη δική του οικογένεια, δεν μπορούσε να είχε και εμένα, είχε οικονομικές δυσκολίες. Καλύτερα που έγινε έτσι. Η τελεταία φορά που είδα τη μαμά μου ήταν τη μέρα που με πήγε στο Χαμόγελο. Μετά από 2 μήνες με ενημέρωσαν ότι η μητέρα μου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή…” εξομολογήθηκε ο Στέφανος.

Read More

And More