Super Κατερίνα: Καβγάς ανάμεσα σε Γιάννη Πουλόπουλο και Χρύσλα Γεωργακοπούλου – «Μην ειρωνεύεσαι σε παρακαλώ»

«Άναψαν» τα αίματα στη Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 11/10. Γιάννης Πουλόπουλος και Χρύσλα Γεωργακοπούλου δεν έκρυψαν τη διαφωνία τους, μετά την προβολή αποσπάσματος από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρωβουλή. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι το κόμμα του στάθηκε απέναντι στη βία που δέχτηκε η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να λέει ότι ήταν η ώρα να ψηφιστεί και την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει ότι δεν είναι κανείς από την εκπομπή εκπρόσωπος κόμματος.

«Τόσο καιρό, στην κρίση μέσα πληρώναμε πρόστιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί ήμασταν η μοναδική χώρα που δεν είχε κάνει αυτό το πράγμα. Στην κρίση παίρνεις τα δικά μου τα λεφτά και όλων των Ελλήνων;» σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Βεβαίως. Μην ταράζεσαι» απάντησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Μην με ειρωνεύεσαι Χρύσλα σε παρακαλώ πάρα πολύ. Να λέμε τα πράγματα έτσι όπως έχουν. Πλήρωνε η Ελλάδα πρόστιμα μέσα στην κρίση από το υστέρημα του κάθε Έλληνα κι αυτό έχεις να μου πεις; Εντάξει Χρύσλα μου είμαι βλάκας εγώ» αποκρίθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου προέτρεψε τους συνεργάτες της να ρίξουν τους τόνους.

«Δεν υπάρχει διαπληκτισμός, έπρεπε ήδη να είχε συμβεί» σημείωσε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Η κουβέντα συνεχίστηκε σε έντονους τόνους, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να «ελαφρύνει» το κλίμα, είπε: «Είναι η ώρα 10.12 και νιώθω ότι παρουσιάζω απογευματινή πολιτική εκπομπή, νιώθω ότι είμαι σε άλλον πλανήτη, ότι είμαι παντρεμένη κι έχω δύο παιδιά και παρουσιάζω δελτίο ειδήσεων.  

Read More

And More