Super Κική στο After Dark: Οι καταθλιπτικές τάσεις, η παρεξήγηση με τον Αρναούτογλου και η σεξουαλική παρενόχληση

Η Super Κική βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark μιλώντας για όλα! Η γνωστή instagrammer αναφέρθηκε στις σκοτεινές πλευρές της, ενώ ξεκαθάρισε όσα συνέβησαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου την περίοδο της συνεργασίας τους.

«Εγώ και η Super Κική είμαστε δύο προσωπικότητες. Όταν κατάλαβα ότι η Super Κική πουλάει, η περσόνα αυτή ενσωματώθηκε πολύ πάνω μου, σε σημείο που να μην μπορώ να τη διαχειριστώ. Φοβάμαι πάρα πολύ, αλλά δεν μου φαίνεται. Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι οι άνθρωποι.  Από αυτούς προέρχονται οι στιγμές κατάθλιψης στη ζωή μου, είμαι πολύ προσεκτική. Τους φοβάμαι πολύ τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε αρχικά.

Η ιστορία πίσω από το Super Κική: «Όταν κάποια στιγμή κάναμε μια εργασία επάνω μου με μια θεραπεύτρια, για να ολοκληρωθεί όμως μου είπε πως σε αυτή την εργασία δεν θα ήμουν η Κική και όταν της είπα ποια θα είμαι, τότε απάντησε πως θα είμαι η Super Κική. Τότε μου πέρασε αδιάφορο. 

Μπήκα τόσο πολύ μέσα σε αυτόν τον ρόλο… είχα γράψει και το όνομά μου στο instagram ως Super Κική και όταν  έγινε το μεγάλο μπαμ και με γνώρισε ο κόσμος, δεν πρόλαβα να κάνω πολλά. Έτσι με γνώρισαν ως Super Κική. Έτσι έμεινε το όνομα και αποδείχτηκε τελικά πως είμαι όντως Super», ανέφερε.

Η αγάπη για την υποκριτική και ο μόνιμος ρόλος: «Έχω σπουδάσει υποκριτική αλλά στις δύσκολες στιγμές μου, αυτό μου τα έκανε χειρότερα. Από μικρή έμπαινα στον ρόλο ενός ηθοποιού που νομίζω πως ποτέ στη ζωή μου δεν έχω σταματήσει να παίζω έναν ρόλο. Ίσως και μόνη μου στο σπίτι, έχω την εντύπωση ότι κάποιος με βλέπει. Δεν παραμιλάω, αλλά οι κινήσεις που κάνω, είναι σαν να με βλέπει κάποιος».

H Super Κική μίλησε και για όσα συνέβησαν την περίοδο που είχε τη δική της ενότητα και θέση στην εκπομπή του Αρναούτογλου: «Την ώρα του γυρίσματος είχες να κάνεις με έναν καλεσμένο που δεν ήξερες από πού θα σου ρθει, ξινίζανε οι περισσότεροι. Εκεί που λέγαμε και γελάγαμε ξαφνικά ήταν “Μην το δείξεις αυτό”. Εεε έτσι δεν γίνεται δουλειά. Από ένα σημείο και μετά τους παρακαλούσαμε για να έρθουν στο δωμάτιο πριν τη συνέντευξη, λες και πού θα μπαίνανε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το έχω πει 10 φορές».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Kikii (@super_kikii)

Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση

«Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ το περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, οριακά, την γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε, όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε», αποκάλυψε η Super Κική.

Και συμπλήρωσε: «Προσπάθησα να εξηγήσω πως συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο», ανέφερε καλεσμένη στο After Dark.

Read More

And More