Survivor 2024: Αποχώρησε η Μαριλίνα Βακονδίου

Γυναικεία υπόθεση ήταν αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση στο Survivor για την οποία και μονομάχησαν δυο παίκτριες της μπλε και δυο παίκτριες της κόκκινης ομάδας.

Ο λόγος για την Ευγενία Μπόρλα, τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, την Aira Adomaityte και τη Μαριλίνα Βακονδίου που έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να παραμείνουν, τουλάχιστον για μια ακόμα εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο. Μία εκ των τεσσάρων κοριτσιών, όμως, θα έπρεπε να προλάβει την επόμενη πτήση για Ελλάδα και να χαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο.

Καθαρίζοντας σχετικά εύκολα τις αντιπάλους τους, η Ευγενία Μπόρλα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου βρέθηκαν στους πάγκους για να παρακολουθήσουν ήρεμες την τελική αναμέτρηση. Εκείνη δηλαδή ανάμεσα στην Aira Adomaityte και την Μαριλίνα Βακονδίου ώστε να μάθουμε όλοι ποια παίκτρια θα αποχωρούσε αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

Και ο πίνακας του σκορ έγραψε… 4 – 1 υπέρ της Aira Adomaityte. Έτσι, η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν η παίκτρια εκείνη που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Πέμπτης!

Read More

And More