Survivor 2024 Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Πέφτουν οι μάσκες στην μπλε ομάδα – Κάτι πάει λάθος»

Η Μαριλίνα Βακονίδου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα στο Survivor 2024.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασαν το χθεσινοβραδινό συμβούλιο αλλά και την στρατηγική με την οποία φαίνεται να ψηφίστηκε από την ομάδα της η Μαριλίνα Βακονίδου.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην αντίπαλη ομάδα: «Σιγά Σιγά πέφτουν οι μάσκες στην μπλε ομάδα και καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα ποιος είναι με ποιον και τι έχει έρθει στο παιχνίδι να κάνει. Για να φτάσει μια ομάδα να χωρίσει τις προμήθειες και να τρώει διαφορετικές ώρες, κάτι πάει λάθος», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όσο για τις ψήφους που πήρε η Μαριλίνα Βακονίδου: «Αν το πάμε αγωνιστικά, έπρεπε να βγει (σ.σ. υποψήφια) η Μαριλίνα, αλλά δύο εβδομάδες τώρα ακούω την συγκεκριμένη ατάκα, από συγκεκριμένα στόματα, τα οποία προσπαθούνε στη Μαριλίνα να πούνε ότι “είσαι αδύναμη” και να τη δείχνουν και ουσιαστικά πάνε να της το “φυτέψουν” στο κεφάλι.

Το έχω δει πολλές φορές σε προηγούμενο Survivor να ρίχνουν έναν παίκτη αγωνιστικά ο οποίος ήταν καλός, μετά είχε μια κοιλιά και μετά ήταν πάλι καλός. Προσπαθούν να του υποδείξουν κάτι άλλο. Μπορεί να είναι και μία στρατηγική», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024.

Read More

And More