Survivor 2024: Δαλάκα για James: «Ήρθε διαβασμένος, αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Λίγα 24ωρα μετά την είσοδο του James Καφετζή στο Survivor 2024 και η Κατερίνα Δαλάκα δηλώνει απτόητη μπροστά στα σχόλια αλλά και τις «φιτιλιές» του παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024 η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε στην κάμερα το σχόλιο του James Καφετζή που υποτίμησε όλες τις κοπέλες της ομάδας. 

«Ο James ήρθε – όπως πάντα διαβασμένος – με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο James. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες. Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164