Survivor 2024: Έβαλε φιτιλιές στους μπλε ο Αλέξης Παππάς – «Εγώ άκουσα ήσασταν μαλωμένοι»

Ένταση μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας στο Survivor 2024 με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον ίδιο να μιλά ανοιχτά για την συμπεριφορά του Γιάννη Περπατάρη προς το πρόσωπό του…

«Έχει πάρα πολλά νεύρα και πάντα υπάρχει η δικαιολογία του… «είχα νεύρα, συγνώμη». Ήρθαμε εδώ μέσα για να βιώσουμε τι; Να βιώσουμε έναν φόβο που αποκαλείται Γιάννης; Που έχει τα νεύρα και εκεί, πάνω στα νεύρα του, φοβάσαι μη σε χτυπήσει, μη σε κλωτσήσει, να μην σου βρίσει τίποτα και μετά να έρθει σε ένα συμβούλιο για να μου πει συγνώμη;». είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός για τον συμπαίκτη του.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στην παραλία, εκεί όπου ο Αλέξης Παππάς «κάρφωσε» την ένταση και τους χαρακτηρισμούς που άκουσε μεταξύ των μπλε παικτών.

«Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στην καλύβα σας. Εγώ άκουσα ότι ήσασταν μαλωμένοι οι δύο πλευρές φωνάζατε με χαρακτηρισμούς. Για μένα όσο είστε έτσι και τη δική μου ομάδα, μας ευνοεί. 

Πιστεύω ο Σταμάτης, αν πρόκειται να κάνετε κάτι, θα πρέπει να τον φέρετε πιο κοντά σας», είπε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024.

Read More

And More