Survivor 2024: Μυστικό ραντεβού στη μέση του δάσους; Ο Αλέξης Παππάς «τσάκωσε» τον παίκτη που έφυγε… νύχτα

Εκτός της καλύβας του βρέθηκε ο Νίκος Ρικουνάκης αργά το βράδυ, απουσιάζοντας για ώρα από την κόκκινη ομάδα του Survivor 2024.

Ο Αλέξης Παππάς, κατά τη διάρκεια της νύχτας αντιλήφθηκε την απουσία του με τον νέο παίκτη του Survivor να απαντά λέγοντας πως πήγε μια βόλτα στο δάσος να χωνέψει από το έπαθλο φαγητού…

«Αναρωτιούνται πού ήσουν χθες το βράδυ. Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε; Με τους μπλε υπάρχει μία συμπάθεια, δεν είναι και εχθροί σου, αλλά με ένα άτομο νομίζω έχεις εκδηλώσει μία συμπάθεια. Λογικό δεν είναι οι άλλοι να κάθονται και να αναρωτιούνται τελικά μήπως…» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Ενώ ο Νίκος Ρικουνάκης του απάντησε: «Δεν ξέρω τι λένε φίλε, εγώ πήγα στο δάσος, γύρισα, χώνεψα, είμαι καλά τώρα».

Σχολιάζοντας το συμβάν στην κάμερα το Αλέξης Παππάς ανέφερε το όνομα της Χρύσας από την μπλε ομάδα: «Έχει εκδηλώσει κάποιες φορές στο ενδιαφέρον του για την μπλε ομάδα και για ένα πιο συγκεκριμένο άτομο που είναι η Χρύσα. Αυτό δεν το έκρυψε, αλλά χθες όμως είχαμε κάτι τρομερό. Για πρώτη φορά, ένας νέος παίκτης μίας εβδομάδας παρουσίας του στο Survivor εξαφανίστηκε στο δάσος για πολύ ώρα».

«Αν δεν έχει πάει στην μπλε ομάδα, μήπως υπάρχει κάποιο ραντεβού κάπου στα ενδιάμεσα; Κάπου στα μισά; Μήπως έχει γίνει κάτι…» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 2024.  

Read More

And More