Survivor 2024 – Τζέιμς Καφετζής για Αλέξη Παππά: «Ζηλεύει τη σχέση που έχω, είναι παράλογο»

Με την υποψηφιότητα της Ιωάννας Τζαβέλλα ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, οι παίκτες σχολίασαν την υποψηφιότητας της Ιωάννας, αφού αρκετοί από αυτούς δεν το περίμεναν.

Την υποψηφιότητα της Ιωάννας σχολίασαν οι παίκτες της μπλε ομάδας στο Survivor αφού ήταν κάτι που δεν περίμεναν.

Θεωρούν ότι οι Διάσημοι για άλλη μια φορά λειτουργούν στρατηγικά κυρίως υπέρ του Αλέξη Παππά προκειμένου να παραμείνει ακόμη στο παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Καφετζής έκανε λόγο για ζήλεια κατηγορώντας τον Αλέξη Παππά πως ζηλεύει τη σχέση του με τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Οι δύο παίκτες αν και είναι σε διαφορετικές ομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά και δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό έχει τεθεί σαν θέμα στο συμβούλιο.

«Όπως έθεσε πολύ καλά ο Γκιουλέκας εχθές, το πρόβλημα της κόκκινης ομάδας δεν είναι ότι κάνει παρέα ο Γιώργος με κάποιον μπλε, το πρόβλημα είναι ότι κάνει με εμένα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο Αλέξης Παππάς ζηλεύει τη σχέση που έχω με τον Γκιουλέκα γιατί είναι τελείως παράλογο να τον πειράζει ότι κάνουμε παρέα και δείχνουμε ότι συμπαθιόμαστε μπροστά σε όλους. Έχουμε δει άλλωστε ότι πάρα πολλοί το κάνουν στα κρυφά, όπως και εκείνος με τον Σάββα», είπε ο Τζέιμς Καφετζής. 

Read More

And More