Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αποψινό αγώνα Ελλάδα – Τουρκία

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακοπούλου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star ήταν εκείνη που συμπλήρωσε την πεντάδα των υποψηφίων μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη. Ένας από αυτούς δεν θα καταφέρει να φτάσει στο πάρτι της ένωσης.

Μέχρι τότε όμως το Survivor All Star επιφυλάσσει άλλες εκπλήξεις για τους παίκτες. Μια από αυτές είναι και ο ελληνοτουρκικός μικτός αγώνας που θα γίνει απόψε, ένας αγώνας γεμάτος πάθος, ένταση και ανατροπές!

Μπλε και Κόκκινοι από Ελλάδα και Τουρκία βάζουν όλη τους την ενέργεια προκειμένου να κερδίσουν ένα έπαθλο, που θα προσφέρει στη νικήτρια ομάδα αξέχαστες στιγμές και θα φέρει τις ομάδες των δυο χωρών πιο κοντά. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη –οι δύο ομάδες θα παίξουν συνολικά 33 αγώνες και νικητές θα αναδειχθούν οι Μπλε.

Ο καλύτερος παίκτης σήμερα θα είναι με 5 νίκες ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα παίξει και θα κερδίσει τον Σάκη Κατσούλη, τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και τον Γιουσούφ, ο οποίος στο παρελθόν βγήκε νικητής του τουρκικού Survivor.

 

 

Read More

And More