Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

To Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής 26/3 επιστρέφει με νέο επεισόδιο και ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού θα ανατρέψει τα πάντα.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες θα φτιαχτούν ξανά από την αρχή, όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε και στο τρέιλερ. «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί», βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να λέει στους παίκτες.

Τη σύνθεση των δύο νέων ομάδων αποκάλυψε την Παρασκευή στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Παρτσώλης.

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor:

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Οι ισορροπίες, λοιπόν, αλλάζουν στο Survivor και αναμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες στις αλλαγές που θα γίνουν. Σίγουρα κάποιοι θα χαρούν και άλλοι θα δυσαρεστηθούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Μετά τις συνθέσεις, οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να αποφύγουν την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα φαίνεται πως θα έχουμε ακόμα έναν καβγά μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, οι κόκκινοι είναι αυτοί που παίρνουν τη νίκη. Ως εκ τούτου, οι μπλε οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που σύμφωνα πάντα με τα spoilers είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Read More

And More