Survivor All Star Spoiler: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα;

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, το πάρτι, το φαγητό, ο χορός, το τραγούδι και οι χαλαρές στιγμές ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Οι Κόκκινοι υποδέχονται τους Μπλε στην παραλία τους. Πώς θα είναι η συμβίωση αναμένοντας τον πρώτο αγώνα;

Λίγο πριν μπουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι στο στίβο μάχης, μια μονομαχία – έκπληξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιανό και τον Στέλιο Ρόκκο κερδίζει το ενδιαφέρον. Αμέσως μετά, οι δυο ομάδες επιστρέφουν στη σκληρή πραγματικότητα του Survivor All Star και παίζουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Ηλίας Μπόγδανος έρχονται σε σύγκρουση, ενώ αργότερα ο Τάκης τα βάζει και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτή τη φορά, θα δούμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον πρώτο να επιτίθεται στον δεύτερο, αποκαλώντας τον «Γιωργάκη» και καλώντας τον να σταματήσει το επικοινωνιακό σόου.

Όσον αφορά το στίβο μάχης για την ασυλία θα δούμε ένα συναρπαστικό αγώνα, έχοντας ως βασικό στόχο οι παίκτες να εξασφαλίσουν μια θέση στη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν διαρρεύσει και σου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κερδίζουν και πάνε στο συμβούλιο απλοί θεατές, ενώ στον τάκο για ακόμα μία φορά βγαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας!

 

Read More

And More