Survivor All Star: Αιχμές από Κώστα Αναγνωστόπουλο για Βασάλο – «Δεν με ρώτησε καν τι έχω»

Η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star έχει ρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες της αλλά πολύ περισσότερο τον Σπύρο Μαρτίκα που είναι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά.

Ο αποψινός τελευταίος αγώνας της εβδομάδας γίνεται για το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού και η κατάκτηση της νίκης απαιτεί από τις ομάδες συνεργασία. 

Στο πρώτο Συμβούλιο αποχώρησης του νησιού πρωταγωνιστές είναι οι υποψήφιοι: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος. Αυτοί οι τέσσερίς παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, παράλληλα όμως, η διάθεσή της είναι πεσμένη, καθώς βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα, λύγισε μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star ενώ παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς δεν στον στήριξε όπως θα ήθελε.

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να είμαι υποψήφιος με δύο ψήφους, το αποδέχομαι, είναι οκ. Έκανα το καλό για την ομάδα και βρέθηκα στον τάκο. Σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη γιατί δεν είμαι αυτός που θέλω στους στίβους μάχης. Χαίρομαι όμως, που κάποια παιδιά που δεν ήξερα πριν, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι και με βοήθησαν ψυχολογικά.

Από την άλλη είδα και άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Αυτό ίσως με στενοχώρησε λίγο παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να έρθει λίγο κοντά μου να με συνεφέρει, γιατί μπορεί να έχουμε τσακωθεί, αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι, δεν μιλάς, αλλά όταν βλέπεις τον άλλο στα down του… δεν λέω να με νταντέψει, αλλά μπορείς να έρθεις να μου ρίξεις μια σφαλιάρα, ένα χαστούκι, να με ξυπνήσεις. Εγώ αυτό βλέπω, αυτό νιώθω, αυτό λέω», είπε βαθιά φορτισμένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 

Read More

And More