Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Τι είπε πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες σε άλλο ένα συμβούλιο του νησιού, ανακοινώνοντας το όνομα εκείνου που αποχωρεί από το Survivor All Star.

Η Ελευθερία Ελευθερίου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

Η κόκκινη ομάδα βρέθηκε αρκετές φορές σε ρήξη, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου, λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί, μίλησε ανοιχτά για την κίνησή της να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, ρίχνοντας παράλληλα ευθύνες και στον Μάριο Πρίαμο.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός σχολίασε με τους παίκτες τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star. Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση της αποχώρησης, αφού το κοινό είχε την τελική απόφαση με την ψήφο του.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να πω στα παιδιά να δυναμώσουν. Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά, θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Πιστεύω ότι σίγουρα η ομάδα μετά την αποχώρησή μου θα δυναμώσει. Εύχομαι τα παιδιά να είναι δυνατοί, να παίρνουν έπαθλα γιατί η μπλε ομάδα είναι πολύ δυνατή. Θα πάω πίσω στο μπαμπά μου, στη μαμά μου, στα σκυλάκια μου, στους αγαπημένους μου, η ζωή είναι εκεί έξω.

Χάρηκα πολύ που σας συνάντησα όλους. Κλείνοντας θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να ερχόμαστε σε τόσο σκληρές αντιπαραθέσεις και να μιλάμε με τόσο βαριά λόγια. Έχουν ακουστεί πολύ σκληρά λόγια και θα ήθελα όλες οι πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί όταν φύγουν από δω είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσουν οπότε ας κρατάμε μόνο τα ευχάριστα», είπε λίγο πριν αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Read More

And More