Survivor All Star: Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο – Τι συνέβη;

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στο επεισόδιο της Τρίτης που παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star έγινε γνωστό πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, λόγω παραβίασης των κανόνων.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» οι δυο γυναίκες παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχουν πάρει ακόμη τον δρόμο της επιστροφής.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονται στο ξενοδοχείο και δεν έχουν πάρει ακόμη στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πρόκειται να ταξιδέψει την Κυριακή για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε να συναντηθεί ο ίδιος με τις δύο γυναίκες, πριν εκείνες επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164