Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με το απίστευτο σκορ 10-1 οι μπλε έκαναν θρίαμβο στο αγώνισμα ασυλίας στέλνοντας τους κόκκινους στην κάλπη του Survivor All Star.

«Σήμερα 10-1. Ο μοναδικός πόντος από εμένα. Δεν μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Σίγουρα θέλω να κερδίζω αλλά εφόσον έχασε η ομάδα και πάμε να ξαναψηφίσουμε, τι χαρά να μου δώσει;», ανέφερε Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολούθησε το ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια: «Εμείς όταν κερδίζαμε δεν γυρίζαμε να πούμε κάτι στα παιδιά για να τα πικάρουμε, ούτε να πανηγυρίζουμε με ειρωνικά σχόλια στη μούρη τους. Είμαστε «κυριλέ», που λέμε. Όμως σήμερα είδα ακριβώς το αντίθετο από τη Μπλε Ομάδα και ειδικά από τον Νικόλα Αγόρου», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας για την συμπεριφορά της αντίπαλης ομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού η βραδιά έκλεισε με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Να θυμίσουμε πως μέχρι τώρα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου. Η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας συμπληρώνουν την πεντάδα των υποψηφίων καθώς είναι τα δύο πρόσωπα που δέχτηκαν τις περισσότερες ψήφους, το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου στο Survivor All Star.

Read More

And More