Survivor All Star: Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος έλυσαν τις διαφορές τους στο συμβούλιο του νησιού

Μετά τον έντονο καβγά που είχαν στην παραλία της κόκκινης ομάδας η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχετικά με όσα έγιναν ανάμεσα στον Κύπριο παίκτη και την Καρολίνα Καλύβα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως τα πνεύματα ηρέμησαν.

Αφού η Ελευθερία Ελευθερίου προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προς τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που έχασαν το έπαθλο και την ασυλία. 

Στο συμβούλιο του νησιού κάποιοι από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας υποστήριξαν πως ίσως ένας λόγος της ήττας τους ήταν η κακή ψυχολογία που είχαν λόγω κάποιων εντάσεων. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος ανέφερε πως πράγματικ υπήρξε ένα θέμα ανάμεσα στον ίδιο και την Ελευθερία Ελευθερίου το οποίο όμως συζήτησαν και έχει λήξει ενώ από τη δική της πλευρά η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε πως φτάνοντας στο νησί δε μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική ένταση που είχε συσσωρευτεί μέσα της το προηγούμενο διάστημα και ξέσπασε.

Όπως είπε όμως η τραγουδίστρια οι δυο τους μίλησαν, είπαν κάποια πράγματα και στην πορεία θα έχουν τον χρόνο να τα συζητήσουν περισσότερο.

Read More

And More