Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Νικόλας Αγόρου – «Προσπαθούσαν να μου ρίξουν λάσπη»

Ο Νικόλας Αγόρου σχολίασε τις τρεις ψήφους που δέχτηκε από την ομάδα του στο τελευταίο συμβούλιο, μετά την αποχή του από το αγώνισμα και την δηλητηριώδη σφήκα που τον τσίμπησε. 

Ο παίκτης του Survivor All Star ξεκαθάρισε πως δεν τον ενόχλησαν οι ψήφοι της ομάδας του, όσο η συμπεριφορά που παρατηρεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ των παικτών.

«Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση», ανέφερε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου.

«Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο. Δεν δικαιολογούμαι», πρόσθεσε ο Νικόλας Αγόρου.

«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», κατέληξε ο Νίκολας Αγόρου στο Survivor All Star.

Read More

And More