Survivor All Star: «Έσπασε» ο Στέλιος Χανταμπάκης στο άκουσμα του επάθλου – «Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου»

Για το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία θα παίξουν σήμερα Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor All Star. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως αν η κόκκινη ομάδα κερδίσει θα διαβάσει μηνύματα από την οικογένειά τους…

Ο Στέλιος Χανταμπάκης «λύγισε» από την συναισθηματική του φόρτιση, καθώς τρέφει τεράστια αδυναμία στη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και στα δυο τους παιδιά.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου» πρόδωσε δειλά ο παρουσιαστής χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί το συναίσθημα του.

«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ό,τι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει τα λόγια του.

 

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αποχώρησε, για λίγα δευτερόλεπτα, από τον στίβο μάχης προκειμένου να συνέλθει και να επιστρέψει. «Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις» υπογράμμισε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Σύσσωμοι οι παίκτες και των δυο ομάδων συμμερίστηκαν την συναισθηματική αυτή φόρτιση του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor All Star και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δάκρυσαν μαζί του.

Read More

And More