Survivor All Star – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν μπορώ να αντέξω τις ειρωνείες και τα κακεντρεχή σχόλια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο»

Στην δεύτερη εβδομάδα προβολής μπήκε απόψε, Κυριακή 15/1 το Survivor με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να ξεκινούν δυναμικά για τους στίβους μάχης που θα ακολουθήσουν.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και την πρώτη αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, Διάσημοι και Μαχητές «διψούν» για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν άθικτοι τη διαδρομή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με μικρές εντάσεις και αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος προκάλεσε ταραχή στην ομάδα των Μαχητών.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί θεωρεί ότι έχει ήδη φτιάξει κλίκα για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχεις κλίκα από την έξω ζωή και την προηγούμενη συμμετοχή στο παιχνίδι. Αν ο Βασάλος ήθελε να έρθει στο Survivor με την ισιωτική του να ισιώνει τα κοτσιδάκια του έπρεπε να πάει σε άλλο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τα σχόλια του συμπαίκτη της, φαίνεται πως ενόχλησαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία μιλώντας στην κάμερα είπε: «Από ότι φαίνεται το σχέδιο Μαρτίκα ξεκίνησε. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Αν ο Σπύρος θεωρεί ότ έπρεπε να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος, είναι δικαίωμά του. Απλά εγώ Δεν μπορώ να αντέξω τις ειρωνείες και τα κακεντρεχή σχόλια».

Read More

And More