Survivor All Star: Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε Τάκη Καραγκούνια – «Ξέρω ποια είμαι και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι»

Έντονες είναι οι συζητήσεις των παικτών του Survivor και στις δύο ομάδες από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πολλοί απο τους παίκτες θεωρούν πως ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε άδικα, αφού έχει φέρει αρκετές νίκες στην ομάδα του, ενώ υπάρχουν παίκτες που έχουν φέρει ελάχιστες εώς και καμία.

Την γνώμη του θέλησε να εκφράσει ο Τάκης Καραγκούνιας για την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου στο Survivor και κατάφερε να πυροδοτήσει εντάσεις.

Ο παίκτης μίλησε για αδιανόητες συμπεριφορές των συμπαικτών του και κλίκες κι αναφέρθηκε σε ορισμένους παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα κι είναι στο παιχνίδι για να κάνουν «Instagram».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε από την μεριά της: «Δεν ξέρω τι λέει ο Τάκης, που μου είναι συμπαθής. Θα κρίνει ο κόσμος. Τάκη μου, αν έφερε τυχαία αυτές τις δύο νίκες, πίστεψέ το εσύ. Εγώ πραγματικά ξέρω ποια είναι η Ευρυδίκη. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν εδώ» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα σχόλια του Τάκη στο Survivor.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φορτίστηκε συναισθηματικά από τις μπηχτές του και ξέσπασε σε κλάματα.

Read More

And More