Survivor All Star – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, λες και είμαι το παραπαίδι εδώ μέσα»

Παράπονα έχει ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την μπλε ομάδα, η οποία στη χθεσινή ψηφοφορία τον ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor All Star.

Φανερά απογοητευμένος στο αποψινό επεισόδιο, ο παίκτης της μπλε ομάδα δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του.

«Δύσκολο βράδυ το χθεσινό για μένα. Ξύπνησα με τη σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι μαχητής. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, ως Γιώργος δεν έχω δει τον εαυτό μου να κλαίει στην έξω ζωή και εδώ πέρα με έχουν κάνει να κλαίω κάποιοι παίκτες. Η οικογένεια μου που βρίσκομαι εδώ δεν με έχουν αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και με έχουν πετάξει.

Βλέπεις ο άλλος προσπαθεί να φέρνει πόντους, να βοηθάει στην καλύβα, να κάνει δουλειές, να μη δημιουργεί εντάσεις. Μην τον χτυπάς. Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, διαχειρίζομαι τόσους ανθρώπους, οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά… Δεν γίνεται εδώ κάποιοι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με, είμαι εδώ, μάχομαι για την ομάδα. Θέλω μια αγκαλιά, έναν καλό λόγο, θέλω μια καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω. Όχι να τους βλέπω να με κοιτάνε με μισό μάτι. Σαν να μη θέλουν να κερδίσω. Δεν με αφήνουν να ματσάρω, γιατί θέλουν να κοιτάξουν τους προσωπικούς πόντους τους. Εγώ φταίω. Έπρεπε να πατήσω πόδι. Ποιος είσαι Γκότση που θα κρίνεις ποιον θα ματσάρω;» τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Read More

And More