Survivor All Star – Γιώργος Κόρομι: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι επικίνδυνος»

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά για να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι τόνισε για τον Σπύρο Μαρτίκα: «Αστέρας. Από τις δυο ώρες που κρατάει ένα Συμβούλιο, η μία είναι του Μαρτίκα. Απλά τον παρακολουθούσαμε. Του αρέσει να μιλάει, έχει λέγειν, τα λέει ωραία.

Τα έχει σκεφτεί όλα πριν μιλήσει. Απλά άμα τον πιάσεις αδιάβαστο, γουρλώνει τα μάτια και μένει παγωτό. Είναι φανταστικός, είναι επικίνδυνος… Τον παραδέχομαι στα αγωνίσματα. Και άμα σε πιάσει στο στόμα του είναι πάλι επικίνδυνος».

 

«Περάσαμε δύσκολα στο ψυχολογικό κομμάτι. Έγιναν κάποιοι τσακωμοί που δεν έχουν παίξει. Το 2021 είχε γίνει επίσης κάτι με ένα άτομο που δεν το έβγαλαν προς τα έξω. Ευτυχώς φέτος δεν με έβγαλαν εκτός ορίων. Ό,τι με ενοχλούσε το έδειχνα», παραδέχτηκε ο Γιώργος Κόρομι σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Γενικά συναντιόντουσαν άτομα εκτός ομάδων με σκοπό τα μαγειρέματα. Έλεγαν ότι δεν βλεπόντουσαν, γιατί δεν το επιτρέπει η παραγωγή, κι εγώ τους είχα δει το βράδυ μαζί», αποκάλυψε επίσης.

 

Read More

And More