Survivor All Star: Η «αποκαθήλωση» νικητών και αθλητών – Οι παίκτες που έφυγαν… νύχτα από τον Άγιο Δομίνικο

Η διπλή αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση χτυπά καμπανάκι για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star και τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης τίποτα δεν μένει κρυφό, καθώς για πρώτη φορά, η παραγωγή του ελληνικού Survivor μετρά τέσσερις αποβολές παικτών, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατερίνα Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Ο Νίκος Μπάρτζης, σε ένα από τα συμβούλια του νησιού, κατηγόρησε τις δύο παίκτριες για χρήση κινητού τηλεφώνου με τις δύο ομάδες να αντιδρούν έντονα για την παραβίαση των κανόνων.

Φυσικά η παραγωγή δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Η αποκάλυψη του Μπάρτζη έδωσε και το σήμα για να ξεκινήσουν οι έρευνες για όσα συνέβησαν στη ζούγκλα, πίσω από τις κάμερες. Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου ενημερώθηκαν για την αποβολή τους, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις ομάδες την οριστική απομάκρυνσή τους από το παιχνίδι.

Η διπλή αποχώρηση συνοδεύτηκε με έντονα σχόλια στο διαδίκτυο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Κατερίνα Δαλάκα, συμμετείχε στο All Star έχοντας τον τίτλο της νικήτριας του Survivor 2019, ενώ η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό την παρακίνησε να επιστρέψει φέτος στο παιχνίδι, έτοιμη να ριχτεί ξανά στους στίβους μάχης.

Η Κατερίνα Δαλάκα στον τελικό του Survivor 2019:

Η αθλήτρια πάντως, κατά την αποχώρησή της, μέχρι και σήμερα, διατήρηση ένα low profile μετά την αποβολή της από το Survivor All Star και στις σκληρές κριτικές που δέχτηκε στα social media, αλλά και μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαφορετική κατεύθυνση ακολούθησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο  ξεσπάθωσε κατά της παραγωγής, δηλώνοντας έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση.

Η ίδια καταθέτοντας δύο εξώδικα κατά της παραγωγής του τηλεοπτικού ριάλιτι ανέφερε πως την κρατούσαν «όμηρο» μέχρι την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ η δικαστική διαμάχη με την Acun Meya συνεχίζεται…

Ηλίας Γκότσης – Γιωρίκας Πιλίδης

Σαν «βόμβα» έσκασε ακόμη μία διπλή αποβολή από το Survivor All Star. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 27/3 ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τις ομάδες για την απόφαση της παραγωγής να βγάλει εκτός παιχνιδιού τους δύο παίκτες

«Ο Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε.

Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Έχουμε αποδείξεις και για αυτό. Με αυτά τα δεδομένα καταλήξαμε στην απόφαση ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Οι δύο άνδρες παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor All Star.

Δύο αποχωρήσεις οι οποίες θορύβησαν το ριάλιτι. Ο Ηλίας Γκότσης, ο 33χρονος perslonal trainer κατέκτησε την πρώτη θέση του νικητή στον μεγάλο τελικό του Survivor το 2018.

Ο Ηλίας Γκότσης στον τελικό του Surivor 2018:

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, πρωταθλητής Πάλης συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor, ενώ φέτος επέστρεψε ως παίκτης – προσθήκη. 

Το περασμένο Μάιο η Ομοσπονδία της Πάλης αποφάσισε να αφήσει εκτός Εθνικής και ουσιαστικά εκτός Μεσογειακών Αγώνων τον 23χρονο αθλητή με κατηγορίες από την ΕΛΟΠ άσχημους χαρακτηρισμούς προς πρόσωπα του ΔΣ της ομοσπονδίας.,

Στάθης Σχίζας

Ο νικητής του Survivor 2022, επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο, λίγους μήνες μετά τη μεγάλη του επιτυχία.

Ο Στάθης Σχίζας και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ήτα ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, ο οποίος ωστόσο εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς σε ένα από τα συμβούλια του νησιού.

«Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Τέλος, είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη η απόφασή μου. Σεβαστείτε έστω αυτό που λέω: Μετά από ώριμη σκέψη, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Εγώ χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω τον κόσμο στα μάτια. Γυρνάω στην κόρη μου, στην γυναίκα μου, στην οικογένειά μου. Τέλος! Είναι δικιά μου απόφαση», είπε ο Στάθης Σχίζας κατά την έξοδό του από το Survivor All Star. 

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει ακόμη μέλλον. Άραγε, θα «αποκαθηλωθούν» κι άλλοι παίκτες;

Read More

And More