Survivor All Star: Η απόλυτη ανατροπή – Οι μαχητές αποχώρησαν από το παιχνίδι και χάρισαν το έπαθλο στους αντιπάλους

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor all Star αφού για πρώτη φορά είδαμε μια ομάδα να αρνείται να μπει στον στίβο μάχης και να παραχωρεί το έπαθλο στην αντίπαλη ομάδα.

Από την αρχή του σημερινού αγωνίσματος, αρκετοί ήταν οι παίκτες που τραυματίστηκαν ωστόσο ο αγώνας συνεχιζόταν κανονικά. Όταν όμως το σκορ έφτασε στο 8-6 με τους μαχητές να βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη. Η επιλογή όμως της κόκκινης ομάδας να βγάλει εκτός αγώνα κάποιος παίκτες της λόγω τραυματισμών έκανε έξαλλους τους μπλε αφού θεώρησαν ότι το κάνουν σκόπιμα γιατί έβλεπαν ότι θα έχανα το έπαθλο και ήθελαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Οι μαχητές ήταν τόσο εκνευρισμένοι που αρνήθηκαν να ξαναμπούν στον στίβο μάχης και αποχώρησαν λέγοντας πως παρά την πείνα τους αρνούνται να δεχτούν το έπαθλο φαγητού το οποίο τελικά παραχώρησαν στην κόκκινη ομάδα.

Εκείνοι με τη σειρά τους αρνήθηκαν να λάβουν το έπαθλο καθώς όπως είπαν δεν τους επιτρέπει η ηθική τους να κάνουν κάτι τέτοιο και έτσι και οι δυο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους.

 

 

Read More

And More