Survivor All Star: Καρολίνα σε Ασημίνα – «Σε παρακαλώ να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή»

Ενοχλημένη η Καρολίνα Καλύβα μετά τις δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την προσωπική της ζωή στο Survivor All Star.

Λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας η Καρολίνα Καλύβα απάντησε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά απ’ όσα ανέφερε προηγουμένως στην κάμερα – Δες ΕΔΩ το απόσπασμα.

«Αυτή η αναπαραγωγή της προσωπικής μου ζωής δεν θέλω να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ο κόσμος κρίνει και βλέπει σύμφωνα με αυτά που βλέπει ως survivors κι όχι σύμφωνα με το ό,τι υπάρχει στην έξω ζωή. Το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για κάτι που έχει έρθει στην πορεία αφορά εμένα.

Το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιο τρόπο με την έξω ζωή και με εμένα αφορά εσένα, αλλά παρακαλώ να μην το αναφέρεις γιατί δεν έχει κανένας δικαίωμα να διαβάλει την προσωπική ζωή του άλλου και δεν κρίνεται για αυτό. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρη στο συμβούλιο κι εσύ το αναπαράγεις», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Και συμπλήρωσε: «Πώς υπερασπίζεσαι ένα άλλο άτομο; Όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή; Σε παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα», ανέφερε ενοχλημένη η Καρολίνα Καλύβα.

Πώς αντέδρασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Δες στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More