Survivor All Star: Καταπέλτης ο Βασάλος για Χανταμπάκη – «Ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοίξει ένα θέμα που δεν τον συμφέρει»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star για να βρεθεί ξανά στο πλευρό της οικογένειάς του.

Οι παίκτες της κόκκινης αλλά και της μπλε ομάδας σχολίασαν στο αποψινό επεισόδιο την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι δέκα λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε αυτό, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά. Ζορίστηκε που ήταν υποψήφιος ή ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοίξει ένα θέμα που δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω και το πρόλαβε στο Συμβούλιο; Δεν ξέρω. Έχεις κάνει τέσσερις μήνες εδώ, βγαίνεις προτεινόμενος και ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα που δεν σε συμφέρει; Δεν κολλάει όλο το Story» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο αποψινό Survivor All Star.

 

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε χαρακτηριστικά πως «Τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς, που μας κρατάει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό. Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και παίζει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει. Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία έντονη, πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς και όταν έχεις προετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις».

Read More

And More