Survivor All Star: Κωνσταντινίδης, Μαριδάκη και Βασάλος οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η ομάδα των Μαχητών άφησε στην άκρη τις όποιες διαφωνίες της και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να διεκδικήσει αυτή τη φορά τη νίκη, για να μην βγάλει ακόμη δυο υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor All Star.

Για ακόμα μια μέρα όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τους Μαχητές… οι οποίοι δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγήθηκαν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού. Οι Διάσημοι κέρδισαν την πολυπόθητη ασυλία και έτσι βρέθηκαν στο Συμβούλιο, ως θεατές.

Η μπλε ομάδα ψήφισε και ανέδειξε δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση – μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο – τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ωστόσο προέκυψε ισοψηφία ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκέντρωσαν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor All Star, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα ονόματα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά».

Read More

And More