Survivor All Star – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Τους έχει καταπιεί το παιχνίδι, τους νοιάζει μόνο να πάνε τελικό»

Οι εντάσεις και τα προβλήματα συνεχίζονται και στο αποψινό επεισόδιο του  Survivor All Star, αφού το παιχνίδι σιγά σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, η μπλε και η κόκκινη ομάδα κινούνται στον απόηχο της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μάλιστα, στο στρατόπεδο των Κόκκινων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιάζει να είναι ξένο σώμα για τις συμπαίκτριες του.

Οι πρώτες γκρίνιες δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους με τη Μαριαλένα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της που ο συμπαίκτης της, Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει παρέα με τους Μπλε με απώτερους σκοπούς.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του φαίνεται πως το διασκεδάζει και τα παράπονα δεν τον αγγίζουν καθόλου.

«Έχω πει πολλές φορές ότι εδώ ερχόμαστε για να χαρούμε το παιχνίδι. Δυστυχώς η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι, τους έχει ρουφήξει το νησί, τους έχει κάνει να σκέφτονται πως θα πάνε στον τελικό και πως θα διώξουν συμπαίκτες του. Για ποιο λόγο να χαλάτε όλη την ημέρα σας για να σκέφτεστε τι κάνω εγώ; Τι κάνω εγώ; Μιλάω με όποιον θέλω, κάνω ότι γουστάρω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164