Survivor All Star: Ξεσπά ο Τάκης Καραγκούνιας κατά Βασάλου – «Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε Πέμπτη 27/4 το Survivor All Star, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Με την συγκατοίκηση των δύο ομάδων ορισμένοι πιέζονται περισσότερο και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους ειδικά όταν βλέπουν συμπαίκτες τους να έρχονται κοντά με τους αντιπάλους. 

Ενοχλημένος με τη χθεσινή του υποψηφιότητα εμφανίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο 49χρονος παίκτης του Survivor All Star έριξε τα βέλη του κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, κατηγορώντας τους συμπαίκτες του πως θα έπρεπε να είχαν υποδείξει εκείνον ως υποψήφιο στη θέση του.

«Στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά», πρόσθεσε ο παίκτης Survivor All Star.

«Με διέκοπτε και με ειρωνευόταν. Έκανα ένα black χιούμορ, είπα ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα», ανέφερε στους συμπαίκτες του ο Τάκης Καραγκούνιας, παραδεχόμενος το λάθος του.

«Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.«Με είπε αχάριστο. Γιατί είμαι αχάριστος, Κωνσταντίνε μου; Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος, θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου στις ειρωνείες και στις προσβολές σου;», κατέληξε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Read More

And More