Survivor All Star: Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι»

Τα «βέλη» της στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην μπλε ομάδα, πέταξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε στον τραυματισμό και στην υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά, σχολιάζοντας πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν ψηφίζεται ποτέ από την ομάδα του.

«Εγώ αν ήμουν στην μπλε ομάδα και στη θέση τους, θα ψήφιζα τον Βασάλο. Αλήθεια, δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο δεν ψηφίζεται. Είναι στο απυρόβλητο, φέρνει 1-2, άντε το πολύ 3 νίκες την εβδομάδα και η απάντησή του ήταν: “Παίξε κι εσύ με τον Σάκη Κατσούλη”. Στο Survivor All Star είσαι. Αν δεν παίξεις και με τον Κατσούλη τι να το κάνω;», ανέφερε η Σταυρούλα για τον Βασάλο.

Και συνέχισε: «Παίζεις με όλους, αν δεν μπορείς ή πας στο σπίτι σου ή κάθεσαι στον πάγκο με τη Μελίνα ή πας στον γιατρό. Δεν με ενδιαφέρει, αλλά όλοι θα παίξουμε με όλους. Αυτό δεν το καταλαβαίνω», είπε η παίκτρια του Survivor All Star.

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Το θέμα της ψηφοφορίας σχολιάστηκε και από τις δύο ομάδες μπροστά στον Γιώργο Λιανό. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος απάντησε με τις ατάκες του: «Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, γι’ αυτό έχω έρθει εδώ πέρα», είπε εκνευρισμένος ο παίκτης του Survivor All Star.

Read More

And More