Survivor All Star: «Λύγισαν» Τάκης Καραγκούνιας και Στέλιος Χανταμπάκης στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίζονται στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες του Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ανακοίνωσε πως το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας θα είναι κοινό και για τις δυο ομάδες και περιλαμβάνει πασχαλινές ευχές από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειές τους.

Όπως ήταν φυσικό, στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν με τον παρουσιαστή ωστόσο να δίνει τον λόγο στους δυο μπαμπάδες του παιχνιδιού, Στέλιο Χανταμπάκη και Τάκη Καραγκούνια.

«Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ό,τι δουλειά κι αν κάνεις, όσο κι αν τρέχεις στη ζωή σου, αν γυρίουμε λίγο πίσω τα χρόνια, αυτό που θυμόμαστε είναι οι γιορτές με τους παππούδες, όταν υπήρχαν. Προσπαθώ πολύ για τα παιδιά μου να είμαστε αυτές τις μέρες μαζί» ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Από τη δική του πλευρά, ο Τάκης Καραγκούνιας με τρεμάμενη φωνή είπε,  «Γιώργο, τα τελευταία χρόνια, λόγω της ιδιαιτερότητας της δουλειάς που έκανα, και με την κόρη μου και με την οικογένειά μου, δεν έχω κάνει Πάσχα πολλές φορές. Με την κόρη μου, είναι ζήτημα αν έχω κάνει 3-4 φορές Πάσχα. Θέλω, αν με ακούει τώρα, να είναι καλά. Υγεία θέλω, για όλα τα παιδιά και όλο τον κόσμο και να μη ξεχνάνε ποτέ, όσο μπορούνε, να είναι κοντά στην οικογένεια, γιατί αυτό είναι που μετράει τελικά»

Read More

And More